AR City Game - Undercover

NIEUW AR CITY GAME! Infiltreer je als undercoveragent in Nederlands’ grootste drugsnetwerk om de criminelen te grazen te nemen! Zoek samen met je team uit wat er omgaat in de organisatie van Marco V. Wie is hij en wie zijn de handlangers? Waar zijn ze en waar is hun volgende zending verstopt? Ontmasker Marco V. en zorg dat je met behulp van de nieuwste Augmented Reality technieken zijn eerstvolgende zending weet te onderscheppen. Dat is de enige manier om dit drugsgeweld te stoppen!

Tof uitje in het centrum van een stad

Kunnen jij met je team dit aan?

Wat ga je doen?

In een stad naar keuze gaan jullie, in verschillende teams, escaperoom-achtige vraagstukken oplossen. Per team gaan jullie gewapend met een iPad en koffer vol gadgets op pad! De vraagstukken bevinden zich op bepaalde locaties in de stad die je terug kunt vinden op de Maps kaart op de iPad. Als team ga je naar deze locaties toe om de vraagstukken op te lossen. Als de game is afgelopen maakt de spelbegeleider het winnende team bekend!

Uitdagende vragen

De vraagstukken zijn uitdagend en gericht op de populaire Nederlandse Netflix-serie Undercover! De vragen zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Jullie krijgen onder andere te maken met Augmented Reality-vragen waarbij jullie virtuele objecten in de echte wereld gaan plaatsen! Daarnaast zijn er open vragen, meerkeuze vragen en foto-opdrachten.

Je team

Tijdens de AR City game ga je op pad met je team van ongeveer 6 personen in het centrum van Venray. Liever op een eigen locatie? Vraag naar de voorwaarden! Strijd tegen de andere teams! Welk team weet als eerste de opdrachten tot een succes te brengen?

Uitermate geschikt voor een gezellige familiedag, vrijgezellenfeest, vriendendag, bedrijfsuitje of als vergader break.

 Prijs informatie