AR City Game - La Casa di Dinero

NIEUW AR CITY GAME La casa di Dinero! Onder leiding van El Professor gaan jij en je team de Rijksmunt overvallen! Laat je meeslepen in het bloedstollende verhaal dat gebaseerd is op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk samen met El Professor aan het masterplan om de munt binnen te dringen en er met al het geld vandoor te gaan! Niets kan jullie nog tegenhouden, toch?!

Tof uitje in het centrum van een stad

Kunnen jij met je team dit aan?

Wat ga je doen?

In een stad naar keuze gaan jullie, in verschillende teams, escaperoom-achtige vraagstukken oplossen. Per team gaan jullie gewapend met een iPad en koffer vol gadgets op pad! De vraagstukken bevinden zich op bepaalde locaties in de stad die je terug kunt vinden op de Maps kaart op de iPad. Als team ga je naar deze locaties toe om de vraagstukken op te lossen. Als de game is afgelopen maakt de spelbegeleider het winnende team bekend!

Uitdagende vragen

De vraagstukken zijn uitdagend en gericht op de populaire Netflix-serie La Casa de Papel! De vragen zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Jullie krijgen onder andere te maken met Augmented Reality-vragen waarbij jullie virtuele objecten in de echte wereld gaan plaatsen! Daarnaast zijn er open vragen, meerkeuze vragen en foto-opdrachten.

Je team

Tijdens de City game La casa di dinero ga je op pad met je team van ongeveer 6 personen in het centrum van Venray. Liever op een eigen locatie? Vraag naar de voorwaarden! Strijd tegen de andere teams! Welk team weet als eerste de opdrachten tot een succes te brengen?

Uitermate geschikt voor een gezellige familiedag, vrijgezellenfeest, vriendendag, bedrijfsuitje of als vergader break.

 Prijs informatie