VR Escape Game - La Casa di Dinero

 

NIEUW VR ESCAPE GAME “La Casa di Dinero”! Je favoriete Netflix serie, maar nu zit je er zelf middenin! Hoe gaaf is dat?! Kruip in de wereld van een echte overvaller! Pleeg met je team de overval op de Rijksmunt en zorg dat jullie hier ongestraft mee wegkomen. Zoals El Professor al aangaf: communicatie is key! Alleen samen wordt dit een succes. Voltooi de Virtual Reality kamers en steel uiteindelijk het geld! Het plan staat er dus nu is het aan jou en je team om de hoge verwachtingen waar te maken.

Een spannende virtuele wereld

Laat El Professor je de weg wijzen, pleeg een bankoverval en neem al het geld met je mee. El Professor zal je leren hoe je het klusje moet klaren. Hij kijkt namelijk altijd mee over je schouder en zal je behoeden voor fouten. Alles is volledig uitgedacht: dit is een waterdicht plan! Een bankoverval zonder geweld te gebruiken. Jullie zullen gezien worden als helden! Bewapend met de VR-bril en de aanwijzingen op tafel gaan jullie dit avontuur aan en zullen jullie het onderzoek tot een goed einde moeten brengen. Samenwerking is heel belangrijk bij deze zaak, maar dat kunnen we wel aan jullie overlaten toch?!

Introductie:

Voordat jullie de Escape Game gaan spelen geeft de spelbegeleider een korte introductie over wat jullie te wachten staat en hoe de VR-bril werkt. De spelbegeleider is er tijdens de game constant bij om alles in goede banen te leiden en kan, waar nodig, handige hints geven.

Tijdens de VR escape game:

Als team samenwerken is cruciaal tijdens de Escape Game. Er zijn verschillende levels en dat betekent dat per level één iemand de VR-bril op heeft. De andere teamleden krijgen hulp van props op tafel. De bedoeling is dat jullie zo snel mogelijk de VR-kamers voltooien om de onderste steen boven te krijgen en de moord op te lossen!

Je team:

Je team bestaat uit 4 tot 6 personen. Ben je met meer personen dan speel je in teams met elk een VR bril dit spel.

Uitermate geschikt voor een gezellige familiedag, vrijgezellenfeest, vriendendag, bedrijfsuitje of als vergader break.

 Prijs informatie