Kinderfeest Venray

Een onvergetelijk kinderfeestje vieren in Venray: 360adventures maakt het graag voor u mede mogelijk! Organiseer dit jaar het gaafste kinderfeestje voor uw zoon of dochter! Wij zijn in het bezit van een outdoor terrein in de bossen op 15 min rijden vanaf Venray. Hier organiseren wij diverse activiteiten geschikt voor jong en oud.

Kinderfeestje in Venray: bij ons gegarandeerd een succes

Een kinderfeestje organiseren in omgeving Venray, het is nog best lastig ieder jaar weer met een origineel idee te komen. Kiest u bijvoorbeeld voor onze activiteit kinderpaintball dan bent u succes verzekerd. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf negen jaar met een minimaal aantal deelnemers van acht personen. Zijn de jongens of meisjes nog jonger dan kunnen ze al gaan laser schieten. Al snel hoor je de kreten dit is het gaafste kinderfeestje ooit! Dat wil je toch als ouder, geef jouw kind een tof feestje! Kies 1 van de pakketten en we spelen vele toffe spelletjes.

Ook organiseren wij:

  • Wie is de mol Kids? Zijn jouw vriendjes wel te vertrouwen???
  • Liever actief in het donker? Wat dacht je van nachtsteppen?
  • Schiet op elkaar met pijl en boog, uiteraard pijlen met een speciale zachte schuimpunt. Achery Tag, super vet!
  • Samen de uitdaging aangaan met het programma Expeditie Robinson

Feestelijke afsluiter: zelf pannenkoeken of pizza bakken

Naast een middagje paintballen volgt een feestelijke afsluiter van het kinderfeestje in omgeving Venray. Sluit het feestje af in stijl! Bak zelf je eigen pannenkoek of pizza.
Lijkt het u wel wat een feestje door ons te laten organiseren? Boek vandaag nog eenvoudig online het gaafste kinderfeestje voor uw zoon of dochter! U kunt er ook voor kiezen eerst wat inspiratie op te doen door onze website te bekijken. Heeft u vragen? Stel ze ons dan gerust door te bellen naar 0478-700539.