Actief uitje Limburg

Uitje voor iedereen die vind je natuurlijk bij 360adventures! Organiseer een onvergetelijk actief uitje in Limburg. Bijvoorbeeld een van de activiteiten op ons outdoor terrein nabij Venray/ Merselo. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten.

Actief uitje in de omgeving van Venray

Binnenkort een uitje organiseren? Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren? 360adventures heeft een uniek outdoor terrein in de bossen. Daar organiseert het tal van leuke uitjes:

  1. Trek een overall aan, masker op en paintballen maar. Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden!
  2. Wie schiet het scherpst? Een leuke schiet clinic is misschien wel wat voor u!
  3. Welk team, gekleed in traditionele quilts, is het sterkste na 10 onderdelen tijdens de highland games.
  4. Toeren op de stoere Fat max E-step.
  5. Liever het water op? Huur een SUP of ga kanovaren!

Arrangementen op maat

Naast de standaard arrangementen welke op onze website staan helpen wij u graag met het samenstellen van een passend arrangement. Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte arrangement samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Er samen op uit!

Om het uitje in de omgeving van Venray/Merselo met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of zelf pizza bakken in een echte hout oven. De datum voor het actieve uitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Bel of whatsapp ons dan gerust: 0478-700539.