De leukste indoor activiteiten in Merselo/Venray

Ben je op zoek naar een geschikte, leuke en uitdagende indoor activiteit in de buurt van Venray? Dan ben je bij 360adventures aan het juiste adres! Wij ontvangen jullie graag in onze ontvangstruimte in Merselo of op een andere (eigen) locatie. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen voor groepen van verschillende leeftijden. 360adventures heeft jarenlang ervaring in het organiseren van activiteiten voor (grote) groepen. We nemen de organisatie van jouw indoor uitje graag uit handen met enthousiaste medewerkers en voor een scherpe prijs!

Een binnen activiteit in Limburg / Brabant voor iedereen

Als organisator wil je elk jaar een andere activiteit organiseren en wil je niet afhankelijk zijn van het weer. Boek dan 1 van onze indoor activiteiten. Elk jaar iets nieuws verzinnen lastig? Bij 360adventures bieden we een diverse uitdagende indoor activiteiten aan, waardoor er altijd een geschikte binnen activiteit bij zit voor jouw groep.

Combineer met een buiten activiteit

Niet de hele dag binnen zitten? Combineer dan de binnen activiteit met een buiten activiteit van 360adventures. Met het ruime aanbod helpen wij je graag om een leuk dagje uit samen te stellen.

Een binnen activiteit zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte binnen activiteit samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met kinderfeestjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Tot snel bij 360adventures!

Ben je nog niet overtuigd of heb je vragen over onze activiteiten, arrangementen of culinaire mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag samen met je mee naar aanbod voor jullie uitje in Limburg. Zien we je binnenkort? Dan gaan we er een topdag van maken!