Laserschieten

Outdoor laserschieten bij 360adventures, super cool! Je wilt een leuk, spannend en actief verjaardagsfeestje/kinderfeestje? Dan ga je natuurlijk laserschieten! Deze variant van het paintball is helemaal in! Kom dan naar ons uitdagende laserschietterrein in de bossen in de buurt van Venray.  Sluipen, verstoppen, rennen, ontwijken en goed mikken, het komt allemaal aan bod tijdens het spel op onze mooie locatie.

Super vet kinderfeestje in de omgeving van Venray

Het lasergamen is voor kinderen vanaf 7 jaar (en een groep van minimaal 8 deelnemers).

De Marshall houdt toezicht en legt voor aanvang het laserschiet spel aan alle kinderen uit en gaan we met het lasergeweer snel aan het spelen. Onze lasergeweren maken gebruik van onschadelijke infraroodstralen(net als bij een afstandsbediening van de TV). Onze laserguns zijn uitgerust met anti cheat functie, hierdoor spel je nog een leuker spel!

Sluit in stijl af met een eigen gebakken pannenkoek of pizza

Optioneel:
Na afloop een pannenkoek en popcorn als toetje eten, zelf gemaakt boven een vuurtje?
Of bak je eigen pizza in een echte pizzaoven!

 Prijs informatie

  • Vanaf 8 kinderen
  • Vanaf 7 jaar

  • Ma – Vrij € 14,95
  • Za – Zo € 16,95

  • Inclusief lasergeweer, spelbegeleiding
  • Tijdsduur 1,5 uur
  • Outdoor terrein Merselo

Speltypes

Total elimination/Team Deathmatch: Dit is veruit het meest gespeelde spel. Het spel bestaat uit twee groepen die elkaar proberen uit te schakelen door ieder lid van de tegenpartij af te schieten. Je hebt een aantal levens op je geweer, zijn deze op dan is voor jou het spel afgelopen.
Capture the flag: In beide kampen wordt een vlag gelegd. De doelstelling van dit spel is om de vlag van de tegenpartij te veroveren en in het kamp te brengen. De partij die als eerste de vlag van de tegenpartij in het eigen kamp weet te brengen is de winnaar.
Central flag: In het midden van het speelveld is een vlag verstopt. Beide partijen trachten de vlag zo spoedig mogelijk te lokaliseren en te veroveren. Ook in dit geval is de partij die als eerste de vlag binnenbrengt de winnaar. Ben je af, laad dan snel je pistool weer op in je thuisbasis.
Bodyguard: Verdedig een teamgenoot(een VIP), tot hij boven op de toren staat. Zorg dat hij niet geraakt wordt. Het team dat als eerst een VIP op de toren heeft staan wint.