Bekijk onze vergaderbreak activiteiten

De leukste vergaderbreak uitjes van Limburg / Brabant

Maak een break in je vergadering met een uitje van 360Adventures. Na even actief bezig geweest te zijn ben je weer helemaal fris om weer verder te vergaderen. Ben je op zoek naar een geschikt, leuk en uitdagend dagje uit voor je team en collega's in de buurt van Venray? Dan ben je bij 360Adventures aan het juiste adres! Wij ontvangen jullie graag op ons rustig gelegen outdoor terrein in de bossen of op onze indoor locatie. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen voor groepen van verschillende leeftijden. 360Adventures heeft jarenlang ervaring in het organiseren van activiteiten voor (grote) groepen. We nemen de organisatie van jouw dagje uit graag uit handen met enthousiaste medewerkers en voor een scherpe prijs!

EEN UITJE IN LIMBURG/BRABANT VOOR IEDEREEN

Als organisator van het jaarlijkse uitje met je familie, vrienden of collega’s aan jou de taak om ook dit jaar weer iets nieuws en leuks te organiseren. Elk jaar iets nieuws verzinnen lastig? Bij 360Adventures bieden we een arsenaal aan activiteiten, waardoor er altijd iets leuks tussen zit voor het dagje weg in Venray.

BEDRIJFSUITJE IN LIMBURG

Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Met diverse verschillende activiteiten altijd een geschikt dagje uit voor jouw groep in Limburg / Brabant. De activiteiten van 360Adventures zijn leuk, uitdagend en variërend voor allerlei groepen. Ook is een lunch of bbq mogelijk.

EEN ARRANGEMENT ZELF SAMENSTELLEN

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte arrangement samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

TOT SNEL BIJ 360Adventures!

Ben je nog niet overtuigd of heb je vragen over onze activiteiten, arrangementen of culinaire mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag samen met je mee naar aanbod voor jullie uitje in Limburg. Zien we je binnenkort? Dan gaan we er een topdag van maken!