Archery Tag

Archery tag ook wel Arrow battle genoemd de nieuwe sensatie in Nederland! Jaag op je tegenstander met pijl en boog. Niet zomaar pijlen, deze hebben een zachte schuimpunt. Strijd in teams tegen elkaar en probeer daarbij het doel van de tegenstander te raken.

Archery tag een tof kinderfeestje!

Hou je van spanning en avontuur? Dan is Arrow Battle jullie spel! Het is net zo spannend als paintball. Sluipen, sprintje trekken, duiken, voor welke tactiek ga jij? Met goede dekking van je vriendjes en een goede samenwerking schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

Samenwerking, strategie en enthousiasme zijn de ingrediënten voor een spannende wedstrijd!  Spelend met een masker als gezichtsbescherming en een pijl en boog probeer je de tegenstanders te raken met een pijl met kussentjes.  Maar pas op! Anderen liggen op de loer om ook jou te pakken. Probeer daarbij nog eens de doelen van de tegenstander uit te schakelen.

Hoe gaat het in zijn werk:

Eerst geeft onze instructeur de kinderen uitleg over boogschieten, want boogschieten op een bewegend doel is niet zo makkelijk! Na het oefenen doen we onze maskers op en gaan we naar het speelveld in het bos. Is iedereen er klaar voor? Maskers op, bogen spannen en schieten maar! We spelen eerst een variant (soort trefbal)op het open veld, daarna nog een paar rondes vlag veroveren.

Optioneel:

Zelf koken leuk?? Ja natuurlijk maak je bij ons je eigen pizza of pannenkoek op echt houtvuur. “Zo lekker heb ik ze nog nooit gehad” horen we vaak!
Na afloop een pannenkoek en popcorn als toetje eten, zelf gemaakt boven een vuurtje?
Of bak je eigen pizza in een echte pizzaoven!

 Prijs informatie

  • Vanaf 8 kinderen
  • Vanaf 10 jaar

  • Ma – Vrij € 14,95
  • Za – Zo € 16,95

  • Tijdsduur 1,5 uur
  • Outdoor terrein Merselo