Pubquiz

Pubquiz van 360adventures een gezellig avondje uit! Al snel vliegen de “oh ja” momenten je om de oren als je niet op tijd de juiste feitjes komt.
In meerdere rondes wordt je team, bestaande uit max. 6 personen, blootgesteld aan de meest uiteenlopende quiz vragen. De vragenrondes worden afgewisseld met de snelle tussenronde: “fotoronde” en “muziek”. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd.

Gezellige quiz voor alle leeftijden!

Ook als je denkt dat je weinig quizkennis paraat hebt, zullen wij je verrassen in originaliteit en krijg je mooie kansen om jezelf onmisbaar te maken. De pubquiz, kent zijn oorsprong in de Engelse pubs, maar wint ook aan onze kant van de Noordzee aan populariteit. De kracht van de pubquiz ligt in de diversiteit van de vragen en is daarmee geschikt voor man, vrouw, jong en oud. Hilariteit en strijd voor iedereen.

Pubquiz is zeer geschikt voor op uw eigen locatie.

De Pubquiz is geschikt voor iedereen en is daarom uitermate geschikt als feestavond, familiedag of bedrijfsuitje.

Onze quizmaster zal de quiz begeleiden. Met beamer, geluidsinstallatie is de quiz helemaal compleet. In kleine teams zit of sta je aan een tafel(deze worden niet door ons voorzien)

 Prijs informatie