Algemene vragen

Hoe kan ik me het beste kleden voor een activiteit?

Voor veel van onze activiteiten geldt in ieder geval voor een paar stevige wandelschoenen. (Met name voor het steppen en de activiteiten op ons Outdoor terrein).

Daarnaast is de kleding natuurlijk afhankelijk van het weer, alle spellen worden buiten gespeeld. Behalve natuurlijk de Indoor spellen.

Is er een minimaal aantal personen voor jullie tochten/spellen?

Nee, het is in principe mogelijk om een spel met 1 persoon te spelen. Voor de spelbeleving van bijvoorbeeld de GPS stadsgames is het wel leuker en spannender om ieder geval met 2 teams te spelen. Voor een spel rekenen we een basisprijs, afhankelijk van de activiteit staat dit gelijk aan een aantal personen(dit is terug te vinden in het prijs overzicht van de betreffende activiteit).

Waar kan ik een activiteit doen?

Een aantal activiteiten zijn plaats gebonden en start bijvoorbeeld alleen in Venray of juist alleen in Merselo. Een aantal activiteiten vinden alleen op ons Outdoor terrein plaats. Deze informatie staat bij elke activiteit vermeld.

Hoe lang duurt een activiteit?

De tijdsduur van een activiteit staat vermeld bij de activiteit. Dit is inclusief uitleg van een spelleider. In overleg zijn tijden natuurlijk aan te passen, laat het ons weten!

Kunnen we ‘s avonds een activiteit spelen?

Veel van onze activiteit kunnen uitstekend ’s avond gespeeld worden. Wat ons betreft dus geen enkel probleem. Het spelen van een spel in het donker is extra spannend maar ook moeilijker! Vraag naar de mogelijkheden voor de betreffende activiteit.

Voor welke leeftijden is een activiteit geschikt?

Het hangt sterk af van de activiteit voor welke leeftijd deze geschikt is. De meeste activiteiten zijn geschikt voor leeftijden vanaf 8-10 jaar. Heeft u twijfels? Laat het ons weten.

Hebben jullie vaste starttijden?

Nee, we hebben geen vaste starttijden. Samen met jullie bepalen we hoe laat een spel start.

Hoe lang van te voren moet ik een activiteit bij jullie boeken?

Hoe eerder je boekt of contact met ons opneemt, hoe meer kans je hebt dat we op jouw voorkeursdatum een activiteit kunnen organiseren. Heb je al een specifieke datum vaststaan? Neem met ons contact op via het contact formulier of op: 0478-700539. Dan bekijken wij meteen de beschikbaarheid!

Ik heb nog geen definitief aantal deelnemers. Kan ik al wel boeken?

Ja, dat kan, maar het is voor ons wel belangrijk dat wij weten hoeveel personen er uiteindelijk mee zullen doen. Dit is niet alleen van invloed op de prijs, maar zeker ook op de uitvoering van het spel. We willen dat iedereen een rol in het spel toebedeeld krijgt en een leuke middag of avond heeft. We willen je daarom verzoeken om op het reserveringsformulier het aantal personen op te geven waar je nu al zeker van bent. Uiterlijk 10 werkdagen voordat de activiteit plaatsvindt geef je het definitieve aantal deelnemers aan ons door.

De regen komt met bakken uit de lucht! Gaat de activiteit gewoon door?

Ja, in principe gaan onze activiteiten bij slecht weer gewoon door. Hou daarom de weerverwachting goed in de gaten en kleed je op het weer!

Ik heb specifieke wensen, kan dit in een persoonlijk gesprek besproken worden?

Ja uiteraard! Graag zien wij uw wensen kenbaar gemaakt worden. Hierbij kunnen wij u het beste adviseren voor uw dagje uit.

Wij zijn de hele dag op het outdoor terrein aanwezig, zijn er toilet voorzieningen?

Ja er zijn toilet voorzieningen aanwezig.