De leukste schooluitjes van Limburg/Brabant

Ben je op zoek naar een geschikt, leuk en uitdagend schooluitje in de buurt van Venray? Dan ben je bij 360adventures aan het juiste adres! Wij ontvangen de leerlingen graag op ons rustig gelegen outdoor terrein in de bossen. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen voor groepen van verschillende leeftijden. 360adventures heeft jarenlang ervaring in het organiseren voor grote groepen (leerlingen). Hierdoor kunnen we een gevarieerde dag samenstellen voor alle groepen van een basisschool (of middelbare school). We nemen de organisatie van jouw schoolreisje graag uit handen met enthousiaste medewerkers en voor een scherpe prijs!

Een schoolreisje in Limburg / Brabant

Als organisator van het jaarlijkse schoolreisje aan jou de taak om ook dit jaar weer iets nieuws en leuks te organiseren. Iets waar zowel de jongens als meisjes en zowel de actievelingen als minder actieve kinderen veel plezier aan beleven. Bij 360adventures bieden we een arsenaal aan activiteiten, waardoor er altijd iets leuks tussen zit voor een schoolreisje net buiten Venray.

Activiteiten schooluitje in Venray / Overloon

Dit jaar iets anders dan anders tijdens jullie schoolreisje in Limburg? De activiteiten van 360adventures zijn leuk, uitdagend en variërend voor allerlei groepen. Door het uitgebreide aanbod zitten er altijd wel activiteiten tussen die geschikt zijn voor de groepen die meegaan tijdens jullie schoolreisje in Limburg. Al jaren is het kinderpaintball erg populair wat onderdeel is van het Buiten 2 programma. Neem het op tegen je andere 30 klasgenootjes. Maar ook het programma Expeditie Robinson kids is erg in trek. Iedereen kan winnen bij dit programma met voor elk wat wils. Ook voor een lunch kan gezorgd worden.

Het schooluitje zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte schoolreisje samen te stellen. Geef het aantal leerlingen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Onderdeel van het gym-programma

Uiteraard is het ook mogelijk om 1 van onze activiteiten onderdeel te maken voor een actief gym programma. Denk hierbij aan het boogschieten of kanovaren. Met ingang van 2020 kunnen we bijvoorbeeld ook vanuit Horst vertrekken.