Top2000 Quiz

Met de Top2000 Quiz van 360adventures beleef je een gezellig muzikaal avondje uit. De Top 2000 is al sinds 1999 een jaarlijks terugkerend fenomeen op de Nederlandse Radio. Tijdens de Top2000 Quiz speelt u in teams tegen elkaar in verschillende spelrondes waarin de muziek uit deze lijsten centraal staat.  Al snel worden de muziek nummer hardop meegezongen!

Gezellige muziekquiz voor alle leeftijden!

U wordt op locatie ontvangen door onze professionele quizmasters. De groep wordt verdeeld in gelijke teams. Wie verzint er een passende teamnaam? Wie gaan er aan het eind van de quiz met de prijs vandoor? Dat wordt bepaald in een aantal zinderende quizrondes. Zo zal uw muziekkennis onder meer getest worden in de categorieën: Intro’s raden, Titel & Artiest, songteksten afmaken,  het Top 2000 feitjes maar ook algemene kennis uit deze tijd. Er kan er maar één de winnaar zijn! Welk team gaat met de winst naar huis??
Tijdloos en daardoor zéér geschikt voor groepen met uiteenlopende leeftijden. Alleen de beste muziek allertijden staat centraal. Het leukste is om de teams goed te mixen qua leeftijden. Jong en oud kunnen elkaar zo goed aanvullen en dat zorgt voor een extra teambuilding-element.

Ga de strijd aan met de andere teams!

De Top 2000 Quiz kan plaatsvinden op een eigen locatie of bij bijvoorbeeld de Witte Hoeve in Venray.
De quiz op uw eigen locatie? Vraag naar de mogelijkheden.

Onze quizmaster voorziet in een geluidsinstallatie en professionele presentatie van deze gezellige muziekquiz.

 Prijs informatie