Wie is de Mol Kids

Wie is de mol Kids is een spannend en actief groepsspel op ons Outdoor terrein in de bossen. In jullie groep zit een mol… maar wie? Zo leer je je vriendjes pas echt kennen, Wie speelt er vals? is dit een mollen streek????
Tijdens Wie is de Mol kids doe je allerlei opdrachten. Bij het voltooien van de opdrachten is er geld te winnen voor in de gezamenlijke pot, echter zal de ‘Mol’ proberen om de opdrachten te saboteren, zodat er minder geld in de pot terecht komt. Niemand is meer te vertrouwen! Kom jij er achter wie de Mol is?

Een leuk feestje! Wie is de mol kids?

Wij hebben diverse leuke opdrachten geselecteerd waarbij behendigheid, strategie en snelheid goed van pas komen. Wie in uw team is toch niet zo behendig als je dacht? Een mollenstreek of…?

De spanning stijgt…. Welk team heeft toch het meeste geld weten te verzamelen? Na het tellen van het geld wordt de uitslag bekend gemaakt. “willen de mollen zich bekend maken…“, dat had je misschien niet gedacht dat juist je beste vriend de mol was.

Sluit in stijl af; bak je eigen pannenkoek of pizza

Optioneel:
Zelf koken leuk?? Ja natuurlijk maak je bij ons je eigen pizza of pannenkoek op echt houtvuur. “Zo lekker heb ik ze nog nooit gehad” horen we vaak!
Na afloop een pannenkoek en popcorn als toetje eten, zelf gemaakt boven een vuurtje?
Of bak je eigen pizza in een echte pizzaoven!

 Prijs informatie

  • Vanaf 8 kinderen
  • Vanaf 9 jaar
  • ma- vrij € 14,95 per persoon
  • za- zo € 16,95 per persoon
  • Tijdsduur 2 uur
  • Outdoor terrein Merselo