VR Escape Game - Murder Hotel

NIEUW VR ESCAPE GAME! Welkom in dit chique hotel, ga zitten en bestel een drankje.. Wacht… wat?! De hoteleigenaar is vermoord! Op zijn eigen terrein. Kunnen jullie met je team dit mysterie oplossen?

Een spannende virtuele wereld

Je zit pas net aan je tafel wanneer het lijkt alsof er zich een misdaad vlak onder je neus heeft afgespeeld! De hoteleigenaar is dood – en ook nog op een vrij wrede manier. Dit is te gek voor woorden! Je bent er pas net. Het moet wel één van de gluiperige gasten zijn… of JIJ? Wie heeft deze wrede moord op zijn geweten en hoe heeft dit kunnen gebeuren?!

Jij wordt met jouw team aangesteld om het moordonderzoek te leiden. Bewapend met de VR-bril en de aanwijzingen op tafel gaan jullie dit avontuur aan en zullen jullie het onderzoek tot een goed einde moeten brengen. Samenwerking is heel belangrijk bij deze zaak, maar dat kunnen we wel aan jullie overlaten toch?!

Duik diep in deze virtuele wereld om aanwijzingen te vinden om de moeilijke puzzels op te lossen en zoek naar het antwoord op het mysterie.

Introductie:

Voordat jullie de Escape Game gaan spelen geeft de spelbegeleider een korte introductie over wat jullie te wachten staat en hoe de VR-bril werkt. De spelbegeleider is er tijdens de game constant bij om alles in goede banen te leiden en kan, waar nodig, handige hints geven.

Tijdens de VR escape game:

Als team samenwerken is cruciaal tijdens de Escape Game. Er zijn verschillende levels en dat betekent dat per level één iemand de VR-bril op heeft. De andere teamleden krijgen hulp van props op tafel. De bedoeling is dat jullie zo snel mogelijk de VR-kamers voltooien om de onderste steen boven te krijgen en de moord op te lossen!

Je team:

Je team bestaat uit 4 tot 6 personen. Ben je met meer personen dan speel je in teams met elk een VR bril dit spel.

Uitermate geschikt voor een gezellige familiedag, vrijgezellenfeest, vriendendag, bedrijfsuitje of als vergader break.

 Prijs informatie