Archery Tag

Archery Tag ook wel Arrow battle genoemd, de nieuwe sensatie in Nederland! Nu ook bij 360adventures. Jaag op je tegenstander met pijl en boog. Niet zomaar pijlen, deze hebben een zachte schuimpunt. Strijd in teams tegen elkaar en probeer daarbij het doel van de tegenstander te raken.

Net even anders dan Paintball!

Hou je van spanning en avontuur? Dan is Arrow Battle jullie spel! Het is net zo spannend als paintball. Sluipen, sprintje trekken, duiken, voor welke tactiek ga jij? Met goede dekking van je vriendjes en een goede samenwerking schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

Samenwerking, strategie en enthousiasme zijn de ingrediënten voor een spannende wedstrijd!  Spelend met een masker als gezichtsbescherming en een pijl en boog probeer je de tegenstanders te raken met een pijl met kussentjes.  Maar pas op! Anderen liggen op de loer om ook jou te pakken. Probeer daarbij nog eens de doelen van de tegenstander uit te schakelen.

Hoe gaat het in zijn werk:

Eerst geeft onze instructeur uitleg over boogschieten, want boogschieten op een bewegend doel is niet zo makkelijk! Na het oefenen doen we onze maskers op en gaan we naar het speelveld in het bos. Is iedereen er klaar voor? Maskers op, bogen spannen en schieten maar!

Optioneel:
Een heerlijke outdoor lunch op het activiteiten terrein.

 Prijs informatie