Suppen

Suppen de laatste rage op het water! Heerlijk genieten op een sup board. Dit doe je natuurlijk samen met je familie, gezin of vrienden. Huur bij SUP4u een sup board en je hebt een fantastische beleving op het water in Limburg/Brabant. Huur een SUP en ga het water op! Op een kwartier tot half uur rijden liggen diverse mooie wateren waar heerlijk gevaren kan worden. Ga bijvoorbeeld in Horst (Limburg), Stevensbeek of in Langenboom(Brabant) op het meer varen. Hier kun je ook gebruik maken van het dagstrand.
Combineer het SUPPEN bijvoorbeeld ook met de FAT Max E-step of een mooie kanotocht. SUP verhuur is voor jong en oud een mooie ervaring.

Uitje organiseren lastig?

Ben jij dit jaar weer aan de beurt om een leuke dag te organiseren? SUP4U is onderdeel van Nika-actief BV. Met meer dan 50 verschillende activiteiten hebben wij veel leuke activiteiten om jouw familiedag tot een succes te brengen.  Wil je graag iets actiefs doen of liever wat rustiger aan, geen enkel probleem.

Wil je graag een leuk uitje vastleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-700539 of ga naar onze sup website SUP4U.

 Prijs informatie

  • Vanaf 1 board
  • € 24,95,- per board per dag
  • Denk aan kledingadvies