Kinderpaintball

Kinderpaintball Basic

100 balls

Ma- Vrij € 14,95

Za-Zo € 16,95

Tijdsduur 1,5 uur
Voor een TOFFE (eerste) paintball ervaring!

Kinderpaintball Extreme

150 balls

Ma- Vrij € 16,95

Za-Zo € 18,95

Tijdsduur 1,5 a 2 uur
Net dat beetje extra voor een EXTREME paintball ervaring!

Kinderpaintball Ultimate

200 balls

Ma- Vrij € 18,95

Za-Zo € 20,95

Tijdsduur 2 uur
Dit MEEST GEKOZEN PAKKET voor PAINTBALLERS die voor het avontuur gaan!

Kinderpaintball Unlimited

onbeperkt balls

Ma- Vrij € 20,95

Za-Zo € 22,95

Tijdsduur 2 uur
Voor de ECHTE paintballers die voor het MAXIMALE avontuur gaan!

Kinderpaintball bij 360adventures gegarandeerd een succes. Je wilt een leuk, spannend en actief verjaardagsfeestje / kinderfeestje? Dan ga je natuurlijk paintballen! Kom dan naar ons uitdagende paintball terrein in de bossen in de buurt van Venray.  Voor kinderen hebben wij speciale kinderpaintball wapens. Sluipen, verstoppen, rennen, ontwijken en goed mikken, het komt allemaal aan bod tijdens het spel op onze mooie locatie. Uiteraard draag je ook een camouflagepak en een masker.

Al snel komen de kreten “Dit is echt super vet!!”

Kinderpaintball is voor kinderen vanaf 8 jaar (en een groep van minimaal 8 deelnemers).

De Marshall houdt toezicht en legt voor aanvang het Paintballspel aan alle kinderen uit waarna we met camouflagepak, masker en geladen geweer aan het spelen gaan. Al snel zullen de kreten voorbij komen: “Dit is het coolste feestje ooit!!!” en “Super vet man”. Kinderpaintballen is natuurlijk niet alleen voor jongens, ook de meisjes vinden dit super cool.

Met het basis pakket(100 balls) kun je een leuk paintball spel spelen, waarbij er tijdens de verschillende spelen soms maar 1 keer kan worden bijgeladen.

Met het extreme(150balls) en het Ultimate(200balls) pakket kunnen de kinderen vaker bijladen. Zeker voor de wat oudere kinderen of zij die het spel al vaker hebben gespeeld willen we het Ultimate pakket aanbevelen. Helemaal maximaal paintballen, boek dan het Unlimited pakket, dan heb je onbeperkt balls per persoon.

Sluit in stijl af; bak je eigen pannenkoek of pizza.

Optioneel:
Na afloop een pannenkoek en popcorn als toetje eten, zelf gemaakt boven een vuurtje?
Of bak je eigen pizza in een echte pizzaoven!

 Prijs informatie

 • Vanaf 8 kinderen
 • Vanaf 8 jaar

 • Extra balls
 • koker a 100 balls € 7,50
  zak a 500 balls € 35,-
  zak a 1000 € 60
  doos a 2000 € 100


 • Inclusief overall, masker
 • Tijdsduur 1,5 á 2 uur
 • Outdoor terrein Merselo

Speltypes

Total elimination/Team Deathmatch:Dit is veruit het meest gespeelde spel bij paintball. Het spel bestaat uit twee groepen die elkaar proberen uit te schakelen door ieder lid van de tegenpartij af te schieten.

Capture the flag:In beide kampen wordt een vlag gelegd. De doelstelling van dit spel is om de vlag van de tegenpartij te veroveren en in het kamp te brengen. De partij die als eerste de vlag van de tegenpartij in het eigen kamp weet te brengen is de winnaar.
Central flag:In het midden van het speelveld is een vlag verstopt. Beide partijen trachten de vlag zo spoedig mogelijk te lokaliseren en te veroveren. Ook in dit geval is de partij die als eerste de vlag binnenbrengt de winnaar.
Last man standing:Dit speltype is in principe gelijk aan Total Elimination/Team Deathmatch. Het verschil is dat iedereen ieder voor zich speelt en niet in teamverband zoals in het andere speltype.