Leuk kinderfeestje in Venray/Overloon

Ben je op zoek naar een geschikt, leuk en uitdagend kinderfeest in de buurt van Venray? Dan ben je bij 360adventures aan het juiste adres! Wij ontvangen jullie graag op ons rustig gelegen outdoor terrein in de bossen. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen voor groepen van verschillende leeftijden. 360adventures heeft jarenlang ervaring in het organiseren van de leukste kinderfeestjes. We nemen de organisatie van jouw kinderfeest graag uit handen met enthousiaste medewerkers en voor een scherpe prijs!

Een kinderfeest in Limburg/Brabant voor jongens en meisjes

Als ouder/verzorger wil je elk jaar een tofste, gaafste en leukste kinderfeestje organiseren. Elk jaar iets nieuws verzinnen lastig? Bij 360adventures bieden we een diverse uitdagende kinderfeestjes aan, waardoor er altijd iets leuks tussen zit voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter in Venray/Merselo. Populair voor jongens is het kinderpaintball. Populair voor meisjes is wie is de mol kids.

Activiteiten kinderfeestje outdoor / buiten

Onze kinderfeestjes zijn geschikt voor jong en oud. Met diverse verschillende activiteiten altijd een geschikt kinderfeestje voor jouw groep kids in Limburg / Brabant. De activiteiten van 360adventures zijn leuk, uitdagend en variërend voor allerlei groepen. Ook uit te breiden met pannenkoeken bakken of pizza in een echte hout oven.

Een kinderfeest zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte kinderfeest samen te stellen. Geef het aantal kinderen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met kinderfeestjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.