De leukste outdoor activiteiten in Merselo/Venray

Ben je op zoek naar een geschikte, leuke en uitdagende buiten activiteit in de buurt van Venray? Dan ben je bij 360adventures aan het juiste adres! Wij ontvangen jullie graag op ons outdoor terrein of andere locatie in de buurt van Venray/Merselo of op een andere (eigen) locatie. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen voor groepen van verschillende leeftijden. 360adventures heeft jarenlang ervaring in het organiseren van activiteiten voor (grote) groepen. We nemen de organisatie van jouw outdoor uitje graag uit handen met enthousiaste medewerkers en voor een scherpe prijs!

Een buiten activiteit in Limburg / Brabant voor iedereen

Als organisator wil je elk jaar een andere activiteit organiseren. 360adventures heeft diverse uitdagende, rustige en spannende activiteiten. Voor jong en oud een leuk dagje uit organiseren lastig? Het meest gekozen outdoor programma is onze 71 graden Noord activiteit.

Combineer met een binnen activiteit

Niet de hele dag buiten? Combineer dan je buiten activiteit met een binnen activiteit van 360adventures. Met het ruime aanbod helpen wij je graag om een leuk dagje uit samen te stellen.

Een outdoor activiteit zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte outdoor activiteit samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met kinderfeestjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Tot snel bij 360adventures!

Ben je nog niet overtuigd of heb je vragen over onze activiteiten, arrangementen of culinaire mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag samen met je mee naar aanbod voor jullie uitje in Limburg. Zien we je binnenkort? Dan gaan we er een topdag van maken!