Vlotbouwen en varen

Vlotbouwen en varen het leuke schooluitje waar teambuilding/klassenbinding en fun op het programma staan! Samen leren door samen te bouwen! Laat de leerlingen met het bouwen van een vlot nieuwe skills leren. Een perfect activiteit om in een ongedwongen sfeer aan de rand van het water op het strand te werken aan onderlinge samenwerking.

Klassenbinding & Fun met dit schooluitje

Met slechts enkele materialen zelf iets bouwen? De leerlingen gaan aan de slag in kleine groepjes. Na een professionele uitleg worden de palen met palen aan elkaar geknoopt en ook de waterdichte tonnen moeten natuurlijk in de constructie verwerkt worden. Hoe knoop je nu het beste 2 palen aan elkaar? Door elkaar te helpen komen ze steeds een stapje verder en krijgt het vlot vorm.

Schoolkamp of introweek activiteit

Tijdens het schoolkamp of introweek een gaaf programma samenstellen doe je met deze activiteit. Samen bouwen, samen varen wie is het snelste aan de overkant? Blijft het vlot drijven?

Er kunnen tegelijk 6 team een vlotbouwen, gemiddeld varen er 6 tot 8 personen op een vlot. De leerlingen krijgen uiteraard een zwemvest zodat de veiligheid gewaarborgd blijft tijdens deze activiteit.
* Laat de kinderen kleren aan doen die nat mogen worden en denk uiteraard aan reserve kleding.

 Prijs informatie

  • Vanaf 20 personen
  • 20-50 pers. € 14,95 p.p.
  • Tijdsduur 2 a 2,5 uur
  • Dagstrand Kasteelse bossen
  • Radioplassen Stevensbeek