Bedrijfsfeest Limburg

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsfeest in Limburg. Met diverse horeca gelegenheden in de regio van Venray kunnen we de mooiste bedrijfsfeesten organiseren. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten.

U wilt u personeel op een actieve manier betrekken bij het personeelsfeest? 360adventures organiseert leuke activiteiten om daar een invulling aan te geven. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een deel van de avond invullen met een leuke quiz. Maar een interactieve stadsgame komt voor. Hiermee gaat uw groep in kleine teams enkele uren naar buiten om een coldcase zaak op te lossen.

Leuk bedrijfsfeest in de omgeving van Venray

Binnenkort heeft u een leuk bedrijfsuitje in de omgeving van Venray. Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren kies bijvoorbeeld voor een pubquiz of een casino avond.
Met je collega’s deelnemen aan de gezellig spelshow zoals Ik hou van Holland of ga de strijd aan met Jongens tegen de Meisjes. Speel het pijlsnelle spel Minute to Win it. Met de vele indoor activiteiten maken wij uw feest avond compleet.

Een arrangement zelf samenstellen

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte arrangement samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Geheel verzorgd bedrijfsfeest in Limburg

Om het bedrijfsfeest in de omgeving van Venray met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak zelf een heerlijke pizza. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Belt u ons dan gerust: 0478-700539.