Bedrijfsuitje Deurne

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitje in de regio van Deurne dankzij de activiteiten van 360adventures. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten.

Gezellig bedrijfsuitje bij Deurne

Binnenkort heeft u een leuk teamuitje in Limburg / Brabant. Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren, kies bijvoorbeeld voor 1 van onze dag arrangementen:

Go outdoors | In de ochtend schiet clinic en in de middag bosgolf

Go kano-geocaching | In de ochtend geocaching en in de middag heerlijk genieten in de kano
Al onze dag arrangementen zijn inclusief lunch.

Enkele toffe dag activiteiten:

  1. Trek een overall aan, masker op en paintballen maar. Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden!
  2. Wie schiet het scherpst? Een leuke schiet clinic is misschien wel wat voor u!
  3. Welk team, gekleed in traditionele quilts, is het sterkste na 10 onderdelen tijdens de highland games.
  4. Toeren op de stoere Fat max E-step.
  5. Liever het water op? Huur een SUP of ga kanovaren!

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte arrangement samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring van feesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

Of neemt het tegen elkaar op in een van de programma’s zoals 71 graden Noord of Expeditie Robinson. Liever een uitje in het centrum van Venray? Dat kan natuurlijk ook. We hebben diverse leuke stadsgames.

Dagje uit in de buitenlucht

Om het bedrijfsuitstapje in de omgeving van Venray met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak je eigen pizza. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Bel of whatsapp ons dan gerust: 0478-700539.