Groepsactiviteiten Limburg

Organiseer onvergetelijke groepsactiviteiten op de grens met Limburg en Brabant nabij Venray dankzij de activiteiten van 360adventures. Zowel binnen als buiten organiseren wij voor uw collega’s, familieleden of vrienden meer dan 40 verschillende activiteiten. Het grootste aanbod groepsactiviteiten in Limburg.

Toffe groepsactiviteit in de omgeving van Venray

Moet u dit jaar een leuke activiteit organiseren voor uw familie, vrienden of voor uw collega’s? U wilt wel eens iets anders dan andere jaren kies bijvoorbeeld voor de leukste groepsuitjes van 360adventures.

  • Kanovaren op de Molenbeek tussen Horst en Wanssum
  • Dag arrangementen zoals Go outdoors, lekker samen buiten zijn
  • Toeren op de E-step door de mooie omgeving van Merselo / Overloon

Gezellig met elkaar er-op-uit

ekijk de mogelijkheden voor paintball bij Sevenum. Op slechts 10 min rijden ligt het outdoor terrein van 360adventures. Wij beschikken over een eigen outdoor terrein in de bossen waar wij ons paintball terrein hebben ingericht. Een mooi bosrijk terrein met open vlaktes met gras in het midden. Het paintball terrein is 8000m2 groot en kan eventueel opgedeeld worden in 2 kleinere velden mocht u met een kleiner team willen spelen.

Een potje paintball, de vrijgezellen activiteit bij uitstek!

Uw beste vriend gaat trouwen en hij heeft u gevraagd ceremoniemeester te zijn. Leuk! Dat betekent dat u ook het vrijgezellenfeest mag organiseren. Bij een groep mannen staan de woorden actief en competitie altijd voor succes. Paintball is een veel gekozen programma om een leuke invulling te geven aan het uitje.

Om het uitje in de omgeving van Venray/Overloon met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak zelf een eigen pizza in een houtoven. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Belt u ons dan gerust: 0478-700539.