Wie is de Mol outdoor?

Wie is de Mol outdoor? Een spannend en actief groepsspel op het Outdoor terrein van 360adventures. Het outdoor terrein is gelegen in de bossen nabij Merselo & Overloon. Nadat de spel uitleg is geweest worden de teams gevormd. Elk team heeft in haar midden een mol… maar wie?

Spannend uitje in de natuur!

Zo leert u uw collega’s, vrienden of familie pas echt goed leert kennen! Tijdens diverse leuke opdrachten gaat u met uw team zoveel mogelijk geld voor in de pot proberen te verzamelen. Bij het voltooien van de opdrachten is er geld te winnen voor in de gezamenlijke pot, echter zal de ‘Mol’ proberen om opdrachten te saboteren, zodat er minder geld in de pot terecht komt. Niemand is meer te vertrouwen! Komt u er achter wie de Mol is?

Wij hebben diverse leuke opdrachten geselecteerd waarbij behendigheid, strategie en snelheid goed van pas komen. Wie in uw team is toch niet zo behendig als u dacht? Een mollenstreek of…?

De spanning stijgt…. Welk team heeft het meeste geld weten te verzamelen? Na het tellen van het geld wordt de uitslag bekend gemaakt. “willen de mollen zich bekend maken…“, dat had u misschien niet gedacht dat juist deze teamgenoot de mol was.

Sluit je uitje in stijl af met bijvoorbeeld een heerlijke BBQ.
Voor de verschillende culinaire arrangementen klik hier.

Uitermate geschikt voor een gezellige familiedag, vrijgezellenfeest, vriendendag of bedrijfsuitje!

 Prijs informatie