Welkom bij 360adventures!

Al jaren organiseren wij bij 360adventures leuke indoor en outdoor uitjes zoals bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, gezellig teamuitje, vriendendag, familiedag of zomaar een uitje. Dit doen wij in en om Merselo of Venray.

Ook wij blijven ons ontwikkelen en blijven ons aanbod activiteiten jaarlijks uitbreiden.

Het hele jaar geopend en met meer dan 40 activiteiten altijd een passend uitje!

Sinds begin 2012 beschikken wij over een eigen Outdoor terrein in de bossen tussen Merselo en Overloon! Een perfecte locatie om aan diverse activiteiten deel te nemen. Hier bieden wij oa Highland Games, 71graden Noord, bamboe bouwen en disc golf aan. Vanaf 2014 ook paintball, kinderpaintball en laser schieten voor kinderen voor bijvoorbeeld een te gek kinderfeestje! Medio 2015 hebben we het kanovaren in ons aanbod opgenomen. We hebben een mooie tocht per kano over de Groote Molenbeek! Veel bekijks krijg je met onze Fat Max e-steps, hiermee tour je heerlijk door de omgeving.

Liever niet afhankelijk van het weer? Een perfecte indoor activiteit is onze spelshow “Ik hou van Holland” of de pubquiz of speel een Jongens tegen de Meisjes. Liever onderweg in het bos; dan is Geocache, GPS wandeling of bosgolf iets voor u.

Onze activiteit is uw dagje uit! Dit alles is natuurlijk te combineren met één van onze culinaire arrangementen in samenwerking met de Witte Hoeve in Venray.

Outdoor games; GPS-tochten; Steppen; City games; Highland games; Familiefietsen te veel om op te noemen. Bekijk ook eens onze andere activiteiten. U kunt altijd contact met ons op nemen om uw wensen kenbaar te maken

Veel plezier met het bekijken van onze website en wij zien u graag eens bij één van onze activiteiten.