Paintball Deurne

Bekijk de mogelijkheden voor paintball bij Deurne. Op slechts 15 min rijden ligt het outdoor terrein van 360adventures. Wij beschikken over een eigen outdoor terrein in de bossen waar wij ons paintball terrein hebben ingericht. Een mooi bosrijk terrein met open vlaktes met gras in het midden. Het paintball terrein is 8000m2 groot en bestaat uit 3 verschillende maps. 1 terrein kan eventueel opgedeeld worden in 2 kleinere velden mocht u met een kleiner team willen spelen.

Een potje paintball nabij Deurne, de vrijgezellen activiteit bij uitstek!

Jouw beste vriend gaat trouwen en hij heeft jou gevraagd ceremoniemeester te zijn. Leuk! Dat betekent dat jij ook het vrijgezellenfeest mag organiseren. Bij een groep mannen staan de woorden actief en competitie altijd voor succes. Paintball is een veel gekozen programma om een leuke invulling te geven aan het uitje. U kunt hierbij het volgende verwachten:

  • Een prachtig camouflagepak inclusief masker zijn inclusief;
  • Tijgeren door heuvels en schuilen achter bomen;
  • Jouw zenuwen worden op de proef gesteld, net als je tactisch inzicht en het vermogen om snel te bewegen;
  • Het paintballen werkt met behulp van perslucht en de kogels zijn biologisch afbreekbaar.
  • Word jij geraakt door een paintball? Dan spat de verfkogel uiteen en kan iedereen zien dat jij geraakt bent.
  • De balletjes vroegtijdig op? Tegen een scherp tarief vul je ze snel weer aan.

Actief uitje! Lets play paintball

De verfkogels bevatten verf op waterbasis waardoor je ze eenvoudig kunt afspoelen. Zo hoeft het thuisfront niet te zien dat jij het onderspit moest delven tijdens paintball. Bent je nieuwsgierig geworden naar onze activiteiten?

Uiteraard doen wij meer dan alleen paintball. Zo organiseren we mooie route met onze choppers. Of combineer je paintball activiteit met een leuke schiet clinic. Voor elk wat wils. Wil je helemaal een leuke dag uit, ga dan ook nog kanovaren, deze prachtige route is 6 km lang.

Bekijk dan alvast ons activiteiten terrein, bel voor meer informatie: 0478-700539 of reserveer eenvoudig direct online.