Teamuitje in Limburg

Ga voor een gezellig teamuitje en kom naar 360adventures in het prachtige Limburg. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten. Met onze jarenlange ervaring bieden wij tal van leuke activiteiten om jullie teamuitje tot een succes te brengen.

De leukste teamuitjes in de omgeving van Venray

Binnenkort heeft u een teamuitje in Limburg. Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren.

Als stel of als vrienden ben jij dit jaar weer aan de beurt om een leuke dag te organiseren. Met meer dan 40 verschillende activiteiten hebben wij veel leuke activiteiten om jouw vriendendag tot een succes te brengen. Wil je graag iets actiefs doen of liever wat rustiger aan, geen enkel probleem.
Bij 360adventures kies je uit diverse spellen op ons outdoor terrein zoals:

  • Wij hebben de leukste groepsactiviteiten voor jong en oud; 71 graden NoordExpeditie Robinson;
  • Beleef het centrum van Venray met de vele interactieve stadsgames
  • Trek een overall aan, masker op en paintballen maar. Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden! Deze klassieker blijft populair
  • Wie schiet het scherpst? Een leuke schiet clinic is misschien wel wat voor u! Leer boogschieten en sluit af met het schieten met de luchtbuks.
  • Welk team, gekleed in traditionele quilts, is het sterkste na 10 onderdelen tijdens de highland games. Ga de strijd met elkaar aan.
  • Toeren op de stoere Fat max E-step of rijd weg op 1 van de vele choppers. Heerlijk ontspannen genieten met elkaar.
  • Liever het water op? Huur een SUP of ga kanovaren! Ervaar de mooie omgeving vanaf het water!

Culinair nagenieten!

Ook hebben we diverse leuke indoor activiteiten. Ga je de strijd aan met de andere sekse bij Jongens tegen de Meisjes. Of test je kennis in een van onze quizen. Voor jong en oud de leukste activiteiten in Brabant en Limburg.

Culinair nagenieten!

In de buitenlucht zijn maakt hongerig. Daarom bieden wij diverse culinaire arrangementen om de dag in stijl af te sluiten. Wat dacht je van een zelf gebakken pizza in de houtoven of lekker BBQ.

Wil je graag een leuk uitje vastleggen? Neem dan telefonisch of via whatsapp contact met ons op: 0478-700539 Direct eenvoudig online reserveren.