Vriendendag Boxmeer

360adventures biedt diverse mogelijkheden voor leuke vriendendag bij Boxmeer. Wij organiseren onze activiteiten op zo’n 10 minuten rijden van Boxmeer in de omgeving van Merselo en Venray. Dit doen wij zowel in het centrum van Venray als op ons outdoor terrein in de bossen tussen Merselo en Overloon.

Organiseer de leukste uitjes in Limburg nabij Venray/ Merselo dankzij de activiteiten van 360adventures. Zowel binnen als buiten houden wij uw collega’s, familieleden of vrienden urenlang zoet met de leukste activiteiten.

Gezellige vriendendag in de omgeving van Boxmeer

Binnenkort een uitje organiseren? Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren? 360adventures heeft een uniek outdoor terrein in de bossen. Daar organiseert het tal van leuke activiteiten:

  1. Leuke groepsuitjes: 71 graden Noord; Expeditie Robinson;
  2. Trek een overall aan, masker op en paintballen maar. Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden!
  3. Wie schiet het scherpst? Een leuke schiet clinic is misschien wel wat voor u!
  4. Welk team, gekleed in traditionele quilts, is het sterkste na 10 onderdelen tijdens de highland games.
  5. Toeren op de stoere Fat max E-step.
  6. Liever het water op? Huur een SUP of ga kanovaren!
  7. Maak een leuke foto puzzeltocht door de omgeving van Merselo kan op ons 6-persoons familie fietsen.
  8. Beleef het centrum van Venray met onze stadsgames

Natuurlijk avontuurlijk met de leukste uitjes van Limburg!

Om het uitje in de omgeving van Venray/Merselo met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak je eigen pizza in een houtoven. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Bel of whatsapp ons dan gerust: 0478-700539.