Vriendendag Helmond

360adventures biedt diverse mogelijkheden voor leuke vriendendag bij Helmond. Wij organiseren onze activiteiten op zo’n 15 minuten rijden van Helmond in de omgeving van Merselo en Venray. Dit doen wij zowel in het centrum van Venray als op ons outdoor terrein in de bossen tussen Merselo en Overloon.

Vriendendag in Helmond organiseren lastig?

Als stel of als vrienden ben jij dit jaar weer aan de beurt om een leuke dag te organiseren. Met meer dan 40 verschillende activiteiten hebben wij veel leuke activiteiten om jouw vriendendag tot een succes te brengen.  Wil je graag iets actiefs doen of liever wat rustiger aan, geen enkel probleem.
Bij 360adventures kies je uit diverse spellen op ons outdoor terrein zoals:

Ook hebben we diverse leuke indoor activiteiten. Ga je de strijd aan met de andere sekse bij Jongens tegen de Meisjes. Of test je kennis in een van onze quizen. Voor jong en oud de leukste activiteiten in Brabant en Limburg.

Culinair nagenieten!

In de buitenlucht zijn maakt hongerig. Daarom bieden wij diverse culinaire arrangementen om de dag in stijl af te sluiten. Wat dacht je van een zelf gebakken pizza in de houtoven of lekker BBQ.

Wil je graag een leuk uitje vastleggen? Neem dan telefonisch of via whatsapp contact met ons op: 0478-700539 Direct eenvoudig online reserveren.