Vrijgezellendag Bakel

Een toffe vrijgezellendag bij 360adventures. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een leuke vrijgezellendag bij Bakel. Wij organiseren onze activiteiten 20 min rijden van Bakel. Dit doen wij zowel in de stad, centrum van Venray als op outdoor terrein in de bossen tussen Merselo en Overloon.

Vrijgezellendag in de buurt van Bakel voor mannen & vrouwen

Als familie of vriendengroep heeft u de taak om voor de vrijgezel een onvergetelijke dag te organiseren. Wij organiseren tal van leuke activiteiten om uw dag mee te starten. Van paintball tot een interactieve stadsgame. Liever iets actiefs doen? Voor de heren gaat het vaak om de sterkste man tijdens onze Highland games op het outdoor terrein. Tour door de mooie omgeving van Overloon of door de Peel op onze choppers en fat max E-step.

Ga lekker het water op tijdens je vrijgezellendag, ga kanovaren over het door velen benoemde prachtige kanotocht. In 1,5 uur vaar je van Tienray naar Wanssum.

Moet je een leuke vrijgezellendag in Limburg organiseren voor dames, denk dan aan onze stoere elektrische step of chopper. Na een korte uitleg stap je op en toert naar Overloon, hier pauzeer je even met bijvoorbeeld een heerlijke ijs en daarna weer verder toeren.

Ga gezellig met je groep op stap en boek een leuk uitje bij 360adventures. Met de jarenlange ervaring zorgen wij voor een leuk uitje voor jullie vrijgezellendag!
Op ons outdoor terrein kun je in alle rust genieten van de leukste activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het geheel vernieuwde Expeditie Robinson of een toffe schiet clinic.

Culinair arrangement

Tijgeren, verstoppen of goed samenwerken, maakt hongerig. Daarom bieden wij diverse culinaire arrangementen om de dag in stijl af te sluiten. Wilt u graag een vrijgezellendag in de omgeving van Venray vastleggen voor jouw groep? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-700539 of reserveer direct online.